Välkommen till nya visitmittskane.se

Välkommen till nya visitmittskane.se

Lotta

Vi på Visit MittSkåne kan nu stolt presentera vår nya hemsida. Här har vi samlat våra utflyktsmål, annorlunda boenden, tips på var du kan fika och hur du hittar till våra slott. Och förstås mycket mycket mer. 

Det är med stolthet vi lanserar vår nya hemsida. Vi ville helt enkelt göra det enkelt för dig som är besökare att hitta till våra finaste pärlor, njuta av vår natur och uppleva guidade turer och äventyr. Mitt Skåne är Ditt Skåne. Och porten från Skånes slätt till skogarna och sjöarna.

Sökfunktion

När du vill hitta ditt nästa resmål, utflykt, badplats eller plats för nästa konferens så kan du ta hjälp av vår sökfunktion. Där får du en bra överblick med hjälp av vår karta, och du kan planera din resa från start till mål. Vill du cykla och vandra så ser du ett urval av lederna direkt i kartan, och du kan också planera var du vill stanna för fika, lunch och boende. Glöm inte spara dina favoriter, skriv ut eller mejla dem till dig så blir det enklare när du ska boka.  

Vårt mål

Bakom visitmittskane.se står företagarföreningen MittSkåne. Deras mål är att hjälpa dig som besöker Skåne att hitta till MittSkånes alla pärlor.

– Min tanke var att hemsidan ska ersätta eller vara ett komplement till den tryckta kartan, säger Ingrid Linné som är ordförande i föratagarföreningen MittSkåne.

–Du ska kunna förbereda dig inför ditt besök till MittSkåne, få tips på vad du kan göra när du väl är här och också kunna få ny inspiration till ditt nästa besök. Vi kommer också uppdatera hemsidan inför varje säsong. Så det kommer alltid finnas ny inspiration och spännande besöksmål att upptäcka.

Ingrid berättar att målet med hemsidan är att det ska kännas precis så attraktivt att ta sig till MittSkåne som det faktiskt känns att vara där.

–Vi har så många trevliga och fina utflyktsmål och nu kommer det bli enklare att hitta dem och söka efter dem beroende på vilket behov man har, avslutar hon.

Varmt välkommen till visitmittskane.se. Vi finns också på Facebook. Där får du tips och trix kring hur du kan kombinera olika besöksmål, aktuella evenemang och vad som är på gång i vårt fina Skåne.

Följ oss på Facebook här >>