Bra att veta

Kollektivtrafiken är väl utbyggd i MittSkåne och du kan ta dig runt till de allra flesta ställen med hjälp av tåg och buss. Gå direkt till Skånetrafiken för att skriva in varifrån du kommer och vart du vill åka. Så får du all den information du behöver. 

Du kan alltid besöka någon av våra Infopoints för att hämta en karta, vandringskarta eller cykelkarta över det område du ska besöka. De flesta kartor finns också digitalt. Gå in på vår sida om vandring respektive cykling så hittar du länkar till de flesta kartor. Du ser också både cykel- och vandringsleder direkt i vår interaktiva karta när du gör en sökning bland våra besöksmål.

Du hittar också mer information digitalt på respektive kommuns hemsida där du också kan klicka dig vidare till mer specifik information om varje område.

Eslöv 

Höör

Hörby

Ja, det finns det. Här kommer några förslag:

Rekreationsområde i Örtofta

Fulltofta

Vaxsjön

Du går in via vår sökfunktion och skriver in ”boende” under ”vad du vill göra” så kommer det ett sökresultat. På vissa av sökresultatets förslag kan du läsa vidare direkt och på andra finns det en direktlänk till deras webbsida. Du kan spara dina favoriter och skriva ut dem om du vill.

visitmittskane.se har vi samlat alla de besöksmål som kan vara intressanta för dig att besöka. Vi är en samlingsplats. När du bestämt dig för att boka eller besöka en destination så går du in på respektive hemsida för att läsa mer om öppettider, bokning osv.