Välkommen till vår nya hemsida

Välkommen till vår nya hemsida

Lotta Ihse

– att upptäcka och uppleva i Skåne –

Vi på Visit MittSkåne kan nu stolt presentera vår nya hemsida. Här har vi samlat våra utflyktsmål, annorlunda boenden, tips på var du kan fika och hur du hittar till våra slott. Och förstås mycket mycket mer. 

P

Det är med stolthet vi lanserar vår nya hemsida. Vi ville helt enkelt göra det enkelt för dig som är besökare. Så att du kan hitta till våra finaste pärlor, njuta av vår natur och uppleva guidade turer och äventyr. Mitt Skåne är Ditt Skåne. Porten från Skånes slätt till skogarna och sjöarna.

Planera din resa

Ta hjälp av vår sökfunktion  när du vill hitta ditt nästa resmål, utflykt, badplats eller plats för nästa konferens. Du får en bra överblick med hjälp av vår karta. Du kan planera din resa från start till mål. Vill du cykla och vandra så ser du ett urval av lederna direkt i kartan. Det går också att planera var du vill stanna för fika, lunch och boende. Glöm inte spara dina favoriter, skriv ut eller mejla dem till dig, så blir det enklare när du ska boka.  

Få tips

Bakom visitmittskane.se står företagarföreningen MittSkåne. Deras mål är att hjälpa dig som besöker Skåne att hitta till MittSkånes alla pärlor.

– Min tanke var att hemsidan ska ersätta eller vara ett komplement till den tryckta kartan, säger Ingrid Linné som är ordförande i föratagarföreningen MittSkåne.

– Du ska kunna förbereda dig inför ditt besök till MittSkåne, få tips på vad du kan göra när du väl är här och också kunna få ny inspiration till ditt nästa besök. Vi kommer också uppdatera hemsidan inför varje säsong. Så det kommer alltid finnas ny inspiration och spännande besöksmål att upptäcka.

Vårt mål

Ingrid berättar att målet med hemsidan är att det ska kännas precis så attraktivt att ta sig till MittSkåne som det faktiskt känns att vara där.

– Vi har så många trevliga och fina utflyktsmål och nu kommer det bli enklare att hitta dem och söka efter dem beroende på vilket behov man har, avslutar hon.

Varmt välkommen till visitmittskane.se. Vi finns också på Instagram och Facebook. Där får du tips och trix kring hur du kan kombinera olika besöksmål, aktuella evenemang och vad som är på gång i vårt fina Skåne.