För kompisgäng

Tjörnarpsbuss firar 100 år på Minnenas museum

Tjörnarpsbuss firar 100 år på Minnenas museum

HöörTjörnarp
  • Minnenas museum
  • tjörnarspbuss

Välkomna på vårt födelsedagskalas på Minnenas Museum i Höör. Här firar vi tillsammans nya och gamla gäster samt personal mellan kl 12-16 med underhållning, överraskningar, fika och mycket nostalgi.

Klockan 12.00 öppnas grindarna till Minnenas museum. Här kan vi gå runt och titta på den gedigna samlingen och minnas tillbaka. I lokalen bredvid har Tjörnarps buss byggt upp en monter och du har möjlighet att prata med vår personal om såväl nya som gamla resor. Här finns även möjlighet att fika.

En halvtimme senare är även den härliga buffén framdukad för de som bokat detta. Den står sen framdukad till kl 15.00. Observera att lunchen måste bokas senast en vecka före. (Alla som har beställt busstransfer har lunch inräknat i paketet.)

Sjöbo ungdomsorkester bjuder på en svängig show och när Simons Quiz kommer på scenen så får du tillfälle att träna skrattmusklerna och gnugga geniknölarna.

Kl 15.00 avrundar vi festligheterna med Hasse ”Kvinnaböske” Andersson!  Tjörnarps buss har en lång historia med Hasse och hade förr många turer upp till hans lada, och det gläder oss mycket att han tackat ja till att komma och spela!

2024-05-04–2024-05-04