Spa & wellness

Själaklättring

Själaklättring

FulltoftaHörby
  • klättra
  • Lugn och ro
  • Stillhet
  • träd
Möt dig själv bland trädtopparna – få inspiration och ny energi
När naturen är som vackrast bjuder vi in dig att uppleva trädens fantastiska värld från ovan. Unna dig själv återhämtning och fyll på med ny energi. Den här halvdagen får dig att må bra och se vad du behöver för att stärka ditt välbefinnande.
Vi är mitt i den skira grönskan, antingen med båda fötterna stadigt på jorden eller en bit upp i ett ståtligt träd. Du blickar ut över fält och ängar i vårskrud och får helt nya perspektiv på tillvaron!
Vi möts i Fulltofta strövområde, ett paradis för naturupplevelser. Med Själaklättringen är fokus på dig, du får en inspirerande stund för dig och din själ. I en mindre grupp reflekterar vi, njuter av naturens ljud och tystnad, samtalar och gör lättare övningar för att stärka ditt välbefinnande och hämta kraft.
Aktiviteter/innehåll:
🍃Halvdag i naturen tillsammans med erfarna och kunniga guider, med fokus på ditt välbefinnande och din personliga utveckling:
🍃Trygg guidad trädklättring med rep och sele.
🍃Guidade reflektioner.
🍃Samtal kring och fokus på dina ledstjärnor i vardagen.
🍃Guidade närvaroövningar som ger välbefinnande.
🍃Naturupplevelser.
🍃Paus med fika.
Inga förkunskaper behövs för att delta. Utrustning för trädklättring ingår. Deltagare tar med/har på sig gympaskor och oömma kläder.
Plats:
Gäddängen, Häggenäs i Fulltofta strövområde. Vi samlas vid Fulltofta kyrka. Parkeringsplatser finns för bil. Det går även att ta buss 470 Höör-Hörby, som stannar vid flera hållplatser längs väg 13, då är det en liten bit att promenera från busshållplatsen.
Deltagaravgift:
875 kronor/person inklusive fika.
Eftermiddagspass Själaklättring i vackert dagsljus. Onsdag 15 maj kl. 15-18 eller
Kvällspass Själaklättring i förtrollande kvällsljus. Tisdag 14 maj kl. 19-22.
Anmälan:
Anmälan till Anneli via e-post: anneli.nilsson@drivkraftgladje.se eller sms till 0730-366574. Betalningsinformation kommer tillsammans med bekräftelse på din anmälan.
Max 10 deltagare.
Guider på Själaklättringen:
Trädklättring
Kristina Lexmuller, certifierad naturguide och biomedicinsk analytiker som för ett antal år sedan bytte livsinriktning och utbildade sig till arborist. Kristina är verksam arborist och egenföretagare. Med sitt Embla Träd erbjuder hon trädvård och kurser inom klättring i form av rekreationsklättring och prova på-klättring.
Personlig utveckling och välbefinnande:
Åsa Uhrwing och Anneli Nilsson, två erfarna chefer och ledare som brinner för individ-, grupp och ledarutveckling. Båda arbetar i olika sammanhang med fokus på hållbart välbefinnande och utveckling.
Åsa har grundat företaget MAJNDA Utveckling med inriktning på hållbar ledarutveckling och har en bakgrund som personal- och verksamhetschef och UGL*-handledare.
Anneli är handledarutbildad inom UGL*, har tidigare varit kommunikationschef, arbetar med ledarskap i olika former och driver företaget drivkraft: GLÄDJE.