Annorlunda utflyktsmål

Julmat i bokskogen på Nyrups Naturhotell

Julmat i bokskogen på Nyrups Naturhotell

HöörNyrup
  • äventyr
  • jul
  • julmat

Varmt välkomna till oss på Nyrups Naturhotell för en härlig julig dagsutflykt med god julmat mitt ute i bokskogen!

Det är bokningsbart följande dagar och tider; Två avgångar med start 11.30 och 16.00 på dagarna:

30/11, 3/12, 7/12, 10/12, 14/12, 17/12

En perfekt utflykt för ledningsgruppen, arbetsgruppen, kompisgänget eller familjen! Här är fokus på julmys mitt i naturen, med en ljuvlig lunch i bufféformat präglad av lokala och naturliga råvaror med tema av vilt, skog och natur!

Vandra från vår parkering i skogen på en slingrande stig till Nyrups Naturhotell där vi välkomnar er med en god välkomstdryck och berättar om upplevelsen.

I vår fina samlingshydda Älvan finns en hållbar jullunch på fina lokala råvaror med tema från vilt och natur uppdukad. Njut av god julmat i stearinljusets sken och med vedspisens sprakande som sällskap.

Lägg gärna till en unik upplevelse av eld, värme, ånga och kontraster mellan ljus och mörker i unika badstugan Verdandi innan ni sedan vandrar hemåt i skymningen genom bokskogen. Om ni bokar avgången på sen eftermiddag tar ni en lyktpromenad med våra oljelyktor genom skogen tillbaka till vår parkering.

Vårt maxantal i badstugan är 8 per avgång, men om ni bokar ”Julmat i bokskogen” utan badstugan kan vi ta grupper upp till 12-15 personer i samlingshyddan Älvan.

2023-12-17–2023-12-17
Höör