Att göra

Njut av naturen och djuren på jullovet

Njut av naturen och djuren på jullovet

HöörUllstorp
  • #tillsammans
  • naturnära
  • stuga

Efter en lång höst kan det vara skönt att njuta av naturen och lugnet på Ullstorp Stugor. Vara ute hela dagarna i skogen, gosa med djuren på gården och avsluta framför en mysig brasa i kaminen i stugan, kan det bli skönare?!

Vi har något för alla som vill ut på landet och naturen. Berghus passar för storfamiljer, kompishelg eller varför inte när flera generationer vill semestra tillsammans. Då kan tex mormor och morfar bo i storstugan där alla umgås tillsammans på dagarna men när kvällen kommer kan de vuxna barnen med sina familjer krypa till kojs i egen (mindre) stuga.

Vår romantiska ”svit” passar för alla par, från nyförälskade till de som firar guldbröllop.

För de om vill lägga sin tid och energi på aktiviteter och äventyr heller än betala mycket för boendet så har vi mindre stugor som fortfarande är fullt utrustade för självhushållning!

Använd bokningskoden ”VisitMittSkåne Jul” så får ni 10 % rabatt på stugan.

2022-12-22–2023-01-11
Ullstorp
Ullstorp 418
243 93 Höör

Bil:
Kör till Höör och vidare mot Skånes Djurpark, på vägen kommer ni att se skylten ”Ullstorps Stugor 4 km”, följ den. Fortsätt förbi Skånes Djurpark, 1 km rakt fram, tills ni ser nästa skylt ”Ullstorps Stugor”. Där tar ni av till höger. Följ vägen förbi Ullstorps Gård (en stor gård med röda byggnader) nedför en brant backe och rakt fram förbi en gammal kvarndamm på höger sida. Framme! Receptionen är i det stora röda huset. Välkomna!

Kollektivt:
Flera tåg stannar vid tågstationen i Höör.
Från Höörs tågstation går buss 441 till hållplatsen ”Ullstorp Lundagård”. Restid ca 8 minuter. Från buss- hållplatsen är det 800 m att gå. Följ skyltarna så kan ni inte gå vilse! Efter den gamla kvarndammen är ni framme. Receptionen är i det stora röda huset. Välkomna!

Alternativt kan man beställa en taxi hos Taxi Frosta 0413-202 35